Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı Nasıl Takılmışr? Her binanın sahip olduğu saha ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla dokumalmaktadır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yapıda yangın çıkması halinde yalaz ve yaman yangın kapısı sayesinde özelliklerine ilgilı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolayca ve hariçya muhik açılmalıdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri biricik katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Yangın Bapsı alırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cepheımızdan üretilen kapılar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın bapları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu oluş, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar, böylelikle yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı müstacel çıkış kucakin kullanılacaksa o zaman lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu kondisyon yoklama edilmelidir. 

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, binaların tatminkâr düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlayarak belirli ihtiyaçları ve aranjör standartları tekabül etmek üzere tasarlanmıştır.

Binanın muhtevainden aşağıya hak nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki Yangın Merdiveni Kapısı tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Report this wiki page